tirsdag den 21. juni 2011

Jeg har fået en award...

... af søde Naninja. Så er man da kommet i det fine selskab!


Jeg har det egentlig svært med kædebreve, kædemails, kædesms'er, men synes egentlig, at det er en fin måde at lære dem, hvis blogs man læser, lidt bedre at kende. Så here goes med spørgsmålene (jeg har copy/pastet dem, for at jeg kunne overskue det)


Hvorfor startede du med at blogge?
Da min barsel startede kedede jeg mig bravt! Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville lære at hækle. Youtube is your friend!! Men da jeg så skulle finde hjælp til masker og flere opskrifter via google, kom jeg ind i blogland. Og så blev jeg hængende. Og så tænkte jeg at jeg også gerne ville dele min verden.


Hvilke blogger følger du?
Alle de store (undtaget Claus Dalby, da jeg ikke har lært at elske haven endnu), dem der hækler, syr, er kreative i hjemmet eller køkkenet. Og specielt dem med originale kreative indslag eller DIY'er! Og lidt kager:-)


Favorit make-up mærke?
MAC

Favorit tøj mærke?
Efter en graviditet og barsel, der har sat sine spor, er jeg helt ude af trit med den verden. Men ofte ender jeg i tøj fra bestseller, fordi det er billigt og med på moden.

Dit "må ha' make-up produkt?
Mascara

Din favoritfarve?
Grøn eller gul

Parfume? 
Igen, graviditet og barsel fordrer ikke ligefrem parfumebrug, meen... Clinique Happy in love (sommerduft).


Favoritfilm?
 Boondock Saints eller E.T.

Hvilke land vil du besøge og hvorfor?
Bare et sted i asien, for at opleve en helt andet kultur.


Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
At Søren får ferie, så vi er 2 om Andrea!! Eller at hun starter i institution! Nej, nok mest at det bliver rigtig lækkert sommervejr, så man kan sidde ude og hækle.Awarden går videre til 3 (af mine 11!) læsere:

Millelouise med Millelouises
Rikke med Camp Chaos
Sanne (tror jeg nok) med Sannepkunst

6 kommentarer:

 1. Ej hvor fest jeg kan skrive til dig :0)

  Jeg ved du har haft problemer med din djævlehue, tror jeg kan hjælpe dig, men jeg tror desvære at du må trævle den op... Sorry
  Det ser ud til at du har hæklet den rigtigt nok, men med den ene fejl At du nok har glemt at hækle tilbage uden ind og udtagning.
  Hvis det ikke er det så er det fordi du kun har lavet 6 ind og udtagninger i stykke A B og E F der skal være 9 ind og udtagninger i disse stykker og 6 i C D som giver spidsen i panden

  Håber at det giver mening det jeg har skrevet, har gerne ville hjælpe, men har ikke kunne :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød!
  Jeg har endnu ikke fået gjort noget ved den dumme hue - men nu kan det være jeg skal prøve igen:-)Jeg prøver... og skriver inden jeg klipper garnet, hvis det ser helt skidt ud!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Woop woop! Tak for awarden - må dog med skam indrømme, at jeg har fået en tidligere, som jeg aldrig fik lavet... Er faktisk heller ikke sikker på at mit alter ego, kan holde til at mit håbløse fravær af stil bliver udstillet på wørld wide web. Det er lige før jeg hellere vill ligge et billede ud af mig selv i bikini (so not true). Ej, jeg skal nok prøve at hanke op i mig selv. Og tak :)

  SvarSlet
 4. Jeg syntes klart du skal give det et forsøg til, det er så dejligt når noget lykkes :o)

  SvarSlet
 5. Det er da godt man følger med : ) - kan se jeg har været heldig - smil og god weekend - glæder mit til at se det færdige resultat af den søde hue
  Millelouise

  SvarSlet

Kommentarer, ja tak!