søndag den 22. april 2012

Review af Rosendahl's Grand Cru Outdoor

Let’s go outside!

Med tidens ”urban gardening” trend er haven også kommet til byen. Vi glæder os til lyse nætter på altanen, grill i gården og kølig hyldeblomst i havestolen. Med Grand Cru Outdoor er der farvestrålende nyt til
havefolk og storbymennesker - og alle andre med hang til charmerende sommerservice og udendørsservering.

Serien rummer drikkeglas i to størrelser, små skåle til spisning og servering samt en rummelig kande med praktisk isfang, der holder sommerens saft og cider perfekt tempereret både i og udenfor køleskabet.
Grand Cru Outdoor er i butikkerne fra primo februar.

Kande 169,75 kr.

Glas 4 stk. 41 cl. 99,75 kr.
Glas 6 stk. 19 cl. 99,75 kr.
Skål 2 stk. 69,75 kr.

Jeg har været så heldig at få lov og teste denne serie fra Grand Cru. Desuden har jeg også fået lov at teste termokanden, der hører til serien.

Termokande i bløde former

Som en selvstændig tilføjelse til Outdoor universet kommer nu den nye termokande Grand Cru Soft. Med sin overflade af frosted plast er Soft som skabt til en plads ved siden af den farvestrålende udeserie. Sæt den rummelige termokande på morgenbordet med varm the, lad den holde aftenkaffen varm på terrassen eller tag den med ned i gården sammen med de øvrige Outdoor dele, når anledningen kalder på en sommerlig termokande, der holder varmt og koldt – og helt tæt.
Grand Cru Soft er i butikkerne fra primo april og koster 299,75 kr.

Og i dag kom glassene (19 cl) og termokanden i brug til Økodag. Mens jeg var på arbejde tog Søren, Andrea og min mor nemlig ud for at danse med køerne og se på traktorer. Traktorer er nemlig det helt store hit hos Andrea i øjeblikket Søren ønskede sig og dreng og i Andrea har han næsten fået det!
Glassene og termokanden var med ude i det fri bondemandens lade. Glassene er simpelthen perfekte til en på Andreas størrelse. De er lidt mindre end de klassiske plastikkrus fra IKEA, hvilket gør at de ligger rigtig godt i Andreas lille hånd. Og så er de noget kønnere men stadig robuste - og de tåler opvaskemaskine!
Termokanden holdt på den varme kaffe, så kaffen var god selv efter 2 timer i termokanden.
Kanden og skålene har vi stadig til gode at teste.
De nye varer er bestemt godkendt både i forhold til design og funktion. Og så synes jeg prisen på 99,95 for 6 glas bestemt er rimelig.
Se mere på www.rosendahl.dk

Dette indlæg er sponsoreret!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, ja tak!