fredag den 27. januar 2012

Hæklet sweater str 2 år

Så fik jeg endelig færdiggjort den hæklede sweater til Andrea jeg startede på FØR jul! Jeg har bøvlet lidt med ærmerne, hvor opskriften ikke rigtig passede. Og så gjorde jeg dem også lidt længere. Sweateren skal Andrea sove i i dagplejen, da den hun har er alt for lille.Closeup af guldknapper fra Mormors knapsamling

Closeup af mønsteret

Desværre havde jeg ikke købt nok garn fra starten og desværre var der KÆMPE farveforskel i samme farve men forskellig indfarvning i garnet som er Karisma fra Drops. Derfor er ryggen noget lysere end resten af trøjen. Men eftersom hun kun skal sove i den lever jeg med det og også fordi jeg ellers skulle både trævle op OG købe alt garnet igen hvis det skulle matche!.

Guldknapper er slidte knapper fra Mormors samling. Se mere her og her.
Opskriften er fra lionbrand.com. Man skal logge ind, men opskriften er gratis. Den er på en sweater med lynlås i ryggen og hætte. Jeg har bare sat rygstykkerne om foran og ladet være med at hækle hætte-stykket. Den er nem at hækle!
Jeg ville dog hækle den lidt længere og lade rækken ved håndleddene være længere, så hullet bliver større, hvis jeg skulle gøre det igen.

2 kommentarer:

 1. Hvor er den sød! Jeg kender godt det der med at starte et projekt op som bare trækker i langdrag.. Men fed følelse når man endeligt er færdig :).
  Jeg har givet dig en blogaward! - Se her http://ragiffen.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Jeg kigger lige over til awarden:-)

   Kh Camilla

   Slet

Kommentarer, ja tak!