onsdag den 21. december 2011

Hurraa!!

Og tillykke med fødselsdagen, Camilla!
Tak, Camilla!

Har jeg ikke bare sørget for lækkert vejr i dag? Hvis der dog bare havde været lidt sne og frost også som sidste år... Bare lidt!

Lånt på dr.dk

Dagen har været lidt en blandet fornøjelse. Den startede kl 3 i nat, hvor Andrea vågnede med feber-rystelser. Hun har været syg med feber i 3 dage nu og er noget så pylret. Så ikke meget søvn til mig i nat. Til gengæld kunne jeg stå op helt alene og nusse rundt og bage boller uden at blive forstyrret her til morgen - Søren og Andrea sov nemlig.
Kl. 7 vækkede jeg Søren og vi spiste en hyggelig morgenmad sammen inkl fantastiske gaver inden jeg tog på arbejde. Der blev jeg også fejret med morgenbord og gave!
Og her til eftermiddag fik jeg igen gave og inden længe er det slut med fødselsdag. Heldigvis venter der flere gaver lige om lidt! Både flere fødselsdagsgaver, men også julegaver. Det er en af fordelene ved at have fødselsdag tæt på jul - det er et stort gaveorgie!:-)


Billede af gavebordet - og en mascara og en bodyolie er allerede taget i brug!

Og så har jeg lige set at jeg er oppe på 57 faste læsere! Tusind tak for en skøn ekstra fødselsdagsgave og velkommen til nye læsere.
Jeg må hellere vente med at trække min giveaway til imorgen, hvis der nu skulle være flere der vil være med. Men jeg glæder mig til at trække den og så tror jeg godt jeg vil love en nytårsgiveaway, som tak for tilslutningen til min blog!

2 kommentarer:

  1. Et STORT tillykke til dig og god jul :0)

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Sanne! Og glædelig jul til dig også!

    Kh Camilla

    SvarSlet

Kommentarer, ja tak!