torsdag den 1. september 2011

Hverdagen har ramt mig...

... sådan for alvor!

Jeg startede på job fredag i sidste uge, hvilket var ganske fredeligt. Dejlig rolig weekend, med besøg af svigermor søndag aften til tirsdag eftermiddag. Så der fik jeg ikke rigtig lavet noget kreativt eller her på bloggen. I går var vi så besøg hos nogle venner til spisning = lavet ingenting!

Og jeg har dårlig samvittighed! For jeg har jo fået en gave mere. Denne fra Naninja.

Billedholderen bruges allerede til regninger og clipsene til maskemarkører
Jeg "kom jo også til" at melde mig til pakkeleg der.

Og så har jeg sat gang i min egen pakkeleg. Som man stadig kan melde sig til! Og ja, jeg vil gerne have flere deltagere!!
Og hav tålmodighed alle jer, jeg skylder en gave. Det tager lidt tid, når jeg gerne vil lave noget af den selv OG er mega træt om aftenen OG vasker tøj OG smører madpakker OG ordner badeværelse OG netshopper til Andrea (PS. Hvilken flyverdragt er bedst til en "kravlende-måske-gående-inden-vinteren-er-omme-baby"???) OG gerne vil putte under tæppet til dødsygt fjernsyn ja, det er valgprogrammer, jeg snakker om!.

Hvorfor har ingen fortalt, at man var SÅ træt, når man startede på job efter barsel?? Nå, men heldigvis kan jeg allerede mærke, at den letter den der træthed. 

Så jeg sender gaver ud så snart jeg har lavet det færdig!

1 kommentar:

  1. Du skal slet slet ikke have dårlig samvittighed, jeg venter gerne længe på en gave fra dig:)Ved kun alt for godt, hvordan den ene dag kan tage den anden.

    Knus Sanne

    SvarSlet

Kommentarer, ja tak!