torsdag den 25. august 2011

Så kom posten...

... med gaver!

Jeg har meldt mig til 2 pakkelege herinde. Jeg elsker gaver, så jeg har faktisk måtte bremse mig selv i, at melde mig til flere.
Den første gave er fra Millelouise

Skønt stof mm(som prikker til den dårlige samvittighed ift at komme i gang med symaskinen) og lækre blade til en stille stund.

Den anden pakke er fra Sanne. Den var pakket fint ind, men jeg flår altid indpakning op, så det er der ikke noget billede af...

Virkelig flotte smykker og lidt lir - fantastisk!

Og så til det STORE spørgsmål!

Er der nogen der vil bytte pakker med mig og være med i pakkelegen??

Ideen er, at man melder sig på med en kommentar herunder - jeg sender så en pakke til de 2 der melder sig først, og de sender en pakke retur til mig. Når de modtager min pakke offentliggør de det på deres blog og annoncerer selv en pakkeleg.
(Jeg er med i 2, men jeg venter lige lidt med at sætte gang i nr 2. Ellers skal jeg vist hækle lidt rigeligt...)

KOM GLAD!

6 kommentarer:

 1. uuuh jeg vil så gerne være med!!!

  SvarSlet
 2. du får lige en mail
  mickromackro@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hvor fedt du gider være med!!

  Send mig en mail med din adresse, og så kommer der en gave fordi så hurtigt som jeg kan hækle den mm (bare jeg nu ikke har afsløret for meget!):-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 4. Skønt at den er kommet frem : )
  millelousie

  SvarSlet
 5. Dette ser gøy ut, kan jeg som bor i Norge få være med? Jeg elsker å sy, strikke, hekle. Håndarbeid generelt er jeg glad i. Jeg har blogg. Mvh thora.

  SvarSlet
 6. Hej Thora!
  JA, du må gerne være med!:-)(og undskyld det sene svar). Post et link til din blog og send en mail med din adresse og så dukker der en gave op, når jeg er klar til at sende!

  Kh Camilla

  SvarSlet

Kommentarer, ja tak!