torsdag den 20. juni 2013

Giveaway med Libero!


Vi havde en lille stor krise, da Lillebror skulle have en puslebord. Pladsmangel kombineret med mere pladsmangel er ikke sjovt med 2 børn. Og eftersom Andreas puslebord står på hendes værelse og vi ikke ønskede at pusle lillebror der, i hvert fald om natten- og dermed risikere at vække Andrea - var gode råd dyre.
Men google is your friend - eller i dette tilfælde ebay.de. Her har jeg nemlig fundet et væghængt puslebord, der ikke er så bredt som det klassiske Brio som jeg ellers vildt gerne ville have haft! og dermed blev vores pusleproblemer løst.
Siden har vi dog indset at natskiftning tit foregår i vores seng. Og ja, der er sket uheld! Den remouladefarvede slags uheld! Men løsningen var heldigvis nær - Libero laver nemlig engangs pusle/skifteunderlag. Så de ryger under Lillebrors numse i stedet for kun en stofble.Vi brugte dem også med Andrea, for der er steder - rastepladser eksempelvis - hvor det er for klamt at lægge barnet eller en stofble. Selvom det er engangs genbruger vi dem godt nok indtil de er for nussede eller der er kommet nr. 1 eller 2 på. Og så kan sådan en pakke faktisk holde længe.

Har du en god puslehistorie eller ide? Så kom med den og så er det måske dig der vinder bleer og en Libero-kurv med produkter.

Hvis du er den heldige kan du vælge mellem følgende bleer

Baby Soft 3: 62 stk. 4-9 kg. 
Comfort 4: 54 stk. 7-14 kg. 
Comfort 5: 42 stk. 10-16 kg. 
Comfort 6: 38 stk. 13-20 kg.
Comfort 7: 34 stk. 16-26 kg.


Skriv din historie og hvilken blestørrelse du ønsker i kommentarfeltet. Og HUSK at notere din emailadresse. Der trækkes eller vælges en vinder d. 25/6-2013.

Se eventuelt mere på Libero's hjemmeside.

PS. Liberos creme er super god som fod- og håndcreme, så det bliver den brugt til herhjemme.

Dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er mine egne.

Update: vinderen er udtrukket.

16 kommentarer:

 1. Jeg er netop gravid med nr. 2 og nr 1 kæmper med at smide bleen, så jeg vil gerne smide blestørrelse baby soft 3 i puljen :)

  Da vi skulle have nr. 1 boede vi på 55 kvm.. Og der var ikke ret meget plads til to og slet ikke til tre. Vi købte et puslebord i IKEA -der har de sådan nogle sammenklappelige nogen med masser af "kurve", så vi bare kunne stille det væk efter bleskift, og folde ud igen, og bleerne, salve, servietter var lige klar til brug. Det kan klart anbefales hvis pladsen er knap.

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 2. Det gad jeg dælme godt vinde!
  Vi har en søn med korttarm, det betyder at der er rigtig RIGTIG mange bleskift hver dag og at det er tyndt!
  Nu er han 1 1/2 år og vi har efterhånden lært en del om bleskift div. steder.
  Vi har ALT i pusletasken, i tilfælde af uheld, mange bleer, nyt tøj, intet vand osv. osv. så vi er ved at være ret meget eksperter i det skifteri her :)

  Sidste sommer, da min søn var omkring 8 mdr. valgte vi at køre til Normandiet på sommerferie.... i en gammel landrover. Vi havde ikke været hjemme fra sygehuset mange måneder og det hele var stadig nyt for os, så der blev vores evner virkelig stillet på prøve... at skifte en fyldt/tynd bæble i nødsporet i en gammel landrover giver udfordringer... men vi klarede det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov og så havde jeg så travlt med at fortælle at jeg glemte str på bleen :)
   7-14 skal det være

   Slet
 3. Da vi skulle have nummer 1 var puslebordet bygget og klar flere måneder før han kom - lillesøster puslebord blev først sat op efter hun var født! Men vi klarede bleskift indtil da på puslepuden i vores seng. Utroligt som man tilpasser sig. :)

  Vi ønsker os blestørrelse 6. Vi bruger dog kun bleer om natten (og hvor det skønt at der ikke skal skiftes bleer flere gange om dagen). :)

  SvarSlet
 4. Jeg har et godt råd mod de små røde numser. Herhjemme blev vi meget hurtigt anbefalet Inityol (fra apoteket) det er en tjæreholdig creme som virker fantastisk og ikke mindst hurtigt mod en rød numse. Min datter har altid været plaget af rød numse og feber ved nye tænder, og der har vi altså kunnet slå det ned til kun feberen meget hurtigt.

  Sikke dog en lækker giveaway, jeg smider et lod i puljen om Comfort 4: 54 stk. 7-14 kg :)

  kreagrotten@fallingnorth.dk

  SvarSlet
 5. Lækker konkurrence, alle de sager kan vi sagtens bruge herhjemme. Er vi de heldige vil vi gerne have bleer i str. 7-14 kg.

  Jeg har ikke så mange ideer, men en historie kan jeg da komme med :-)

  Da min datter var helt spæd var der nummer to i hver ble vi skiftede. Hver gang vi skiftede hende var det ligeledes sikkert at hun lavede nummer 2 igen så snart bleen kom af. Dette havde jeg i midlertid glemt en dag, hvilket resulterede i at jeg havde bæ hele vejen op og ned af mig, det var på gulv, væg og sågar var der noget i toilettet. Heldigvis var far hjemme så han blev tilkaldt og overtog skiftningen mens jeg snuppede mig et bad :-)

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 6. Ikke mange historier - men desto et bedre tip! Om man ikke har en hårføner i hus, er dette det beste tidspunkt at købe det på! For en hårføner går mildt sagt underverker mod en øm barnenumse!

  Jeg tar gerne i pakke i størrelse 4-9 kg:)

  SvarSlet
 7. vil gerne vinde det til min datter, selvom pusle historien ikke er om hende, da hun for det meste er nem at pusle. Str 4, 7-14kg

  Min kæreste og jeg er på ferie med et vennepar og deres søn.
  Vi sidder I sofaen i den bolig der ejes af min kærestes arbejde, da vi lige pluslig opdager at lorten er på vej ud af drengens ble. Og inden forældrene nåede at gøre noget løfter min kæreste drenge I et arm og et ben ud i badekadet hvor jeg overtage, da jeg arbejder I institution og oplever at lorten en gang I mellem stikker af fra been. I badekaret blive drengen vasket og får en ny ble på.

  SvarSlet
 8. hello!
  amazing!

  please enter my name...
  I post in my sidebar...

  lapappilon@gmail.com

  Hugs
  Eva

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne være med i giveawayen.

  Har ikke puslet en af mine egne, Han/hende ligger i maven og er ved at blive dannet! Jeg vil derfor gerne vinde bleer til den helt lille slags så den bekymring er ude af verdenen.

  Min bedste historie er dog med en skøn lille dame en af mine elskede veninder har kreeret. Jeg brugte 20 min på et bleskift jeg selv var utrolig stolt af - det var mit første og jeg syntes bare den ble sad perfekt! Jeg asede, masede og fik den skønne pige i alt tøjet igen. i det jeg løfter hende op og viser hende til mor, laver hun ansigtet! Jep "jeg laver bæ" ansigtet - og så kunne jeg starte forfra....

  whatthehechhappened@gmail.com

  SvarSlet
 10. jeg er netop gravid med nr 2 så den mindste str. bleer ville passe fint - vi har fået givet de fleste "pusle ting" videre til andre da den ældste nu er 6 år...

  men jeg var også vild med pusleunderlagene da de kom frem ( ½ år før hun smed bleen) og jeg genbrugte dem også - de er bare så gode at have i pusletasken, de fylder næsten intet - men baby skal ikke ligge i andres skidt :-)

  SvarSlet
 11. Jeg venter min første om en måneds tid, men jeg har skiftet mange bleer i min tid, da min søster har 3 børn og jeg skiftede også på min bonussøn inden han blev blefri. Jeg har ikke oplevet problemer med bleskift, men jeg tænker godt nok med den lille dreng jeg venter om jeg kommer til at opleve det min mand gjorde med hans søn. Det var næsten hver gang, at han skiftede ham som spæd, så tissede han efter ham ;)

  Jeg vil gerne vinde Baby Soft 3.

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 12. Det bedste trick vi har ved puslepladsen er føntørren!! :) Den var et hit da vores søn var helt lille, da han faldt til ro ved lyden af. Nu er han 16 mdr og vi bruger den faktisk stadig -så slipper vi for rød numse. Desuden har han en kæmpe manke, som man også er nødsaget til at føntørre ;)

  Her bruger vi str 5.

  Mvh idaaofa@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg er mor til 4 dejlige børn - 3 drenge og en pige... Specielt med drengene har jeg mange minder om tiden på puslebordet. Der er noget som gør, at de åbenbart bare SKAL tisse på de helt forkerte tidspunkter. Og jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg har stået midt i et "springvand" - og det har ikke altid været muligt at få skiftet tøj bagefter. I perioder har jeg rendt rundt med mit eget skiftetøj i pusletasken...
  Tiden med bleer er forlængst overstået her i huset - men jeg håber, at jeg kan få lov at glæde min søde veninde og hendes lille skønne søn med den dejlige pakke :-) Og bleerne ønskes i str. 4.
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Also I would like sign up for this super candy.
  the eldest daughter adored as the table :)
  hugs
  Gerda

  SvarSlet

Kommentarer, ja tak!