onsdag den 26. oktober 2011

Mit sjal er endelig færdig!

Dette sjal startede jeg på i foråret. Se mere her og her. Det skulle have lunet mine skuldre de udendørs sommeraftener, men dem havde vi jo nærmest ingen af. Godt det samme, når jeg nu ikke kunne tage mig sammen til at blive færdig. Men nu er det færdigt!
Det er hæklet i halvstangmasker efter denne opskrift. Det måler ca 65x110cm. Jeg er endt på 20 stolper og jeg har bare hæklet almindeligt i hele masken. Måske er det blevet mindre "luftigt", men jeg er egentlig godt tilfreds.


 
Så nu skal jeg bare finde ud af, om det er til mig, til gave eller til salg...Hvad ville du give for sådan et??

3 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det flot! Hvor meget garn har du brugt, ved du det? Og er det sådan noget, der skifter farve efterhånden?

  Ang. pris på hæklede ting, så er det dæleme svært, synes jeg. Kommer nok an på mængde og type af garn. Tror dog sjældent, man kan tjene på det, fordi det jo tager psykolang tid at lave, så jeg ville nok bruge det som gave og gøre nogen rigtig glad, hvis jeg var dig. Eller beholde det selv - det ser ud til at være godt at putte med her til vinter :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak!
  Jeg tror jeg har brugt 6 nøgler. Det er bare strømpegarn fra Kvickly, og ja, sådan noget der skifter farve af sig selv. Jeg ville aldrig selv gide at skifte farve SÅ mange gange;-)

  Tror også jeg ender med at beholde det - det fungere nemlig også godt som er tørklæde til lige at peppe lidt op i mørket.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. hej synes dit sjal er meget meget flot. men jeg kan ikke komme ind på den opskrift du har linket til. kan du evt fortælle mig hvor jeg kan finde den. nannaipsen@gmail.com

  SvarSlet

Kommentarer, ja tak!