fredag den 15. november 2013

Er du også vild med dans?

Herhjemme ser vi det selvfølgelig og det er Søren der er mest ihærdig;-)

Lige i øjeblikket er vi dog lidt udfordret af putning samtidig med, så derfor har vi indført popcorn og sofahygge i nattøj.
For vi er ligesom mange andre nødt til at se hvordan Allan klarer dansen og om han ryger ud... Jeg har ikke rigtig besluttet om jeg synes det er sjovt eller træls at han stadig er med. Hvad synes du?

For at tilføje vild med dans endnu mere spænding, har danske spil lavet et spil, hvor du kan oddse på vild med dans. Det hedder Blitz og er supernemt at spille...Læs med her:
”Vild med Dans” på TV2 er gået ind i sin sidste og afgørende fase, hvor alt kan ske! 

Dommerne forlanger mere og mere af alle parrene.

Den hårde dommer-kvartet ser ekstra nøje efter om danserne har fulgt godt med i timen – og har taget deres hæl/tå-kritik til sig. Hvad tror du – som ekspert hjemme i sofaen – der kommer til at ske i de kommende uger?

- Hvilket par scorer de næste eftertragtede 10-taller og ryger pludselig til tops – gør Mie & Mads det igen? 

- Og hvor længe kan Allan Simonsens og Mads Laudrups stive fodboldben klare de elastiske dansekrav eller klarer de den ved hjælp af stærk sportsvilje?

Alt dette har du måske nogle gode bud på – og dem kan du faktisk tjene penge på!

Danske Spil kører ”Blitz” – som er lige som Oddset. Bare med ”Vild med Dans” – lige noget for os piger, der kan dyste og spille mod hinanden for sjov!

”Blitz” er et slags krydderi, som giver ”Vild med Dans” lidt ekstra saft og spænding ud over det sædvanlige om, hvem der lige klarer danse-opgaverne til topkarakterer – eller ryger ud på grund af seernes hårde stemmer. 

For en ting er sikker: Kun et par kommer til at stå tilbage som vindere af ”Vild med Dans”, når sæson 10 slutter fredag den 29. november 2013.    
Spørgsmålet er blot: Hvem?

[www.danskespil.dk/vmd]

Jeg har spillet på at Mads Laudrup vinder og at Uffe Holm ryger ud i dag. Hvem holder du med?

posted from Bloggeroid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, ja tak!